Parade Rotterdam 2017

Hallo moderne medemens die bijna alles aankan maar toch &^!%#*domme ook wel eens behoefte heeft aan rust!

Op de Parade is zelfs de silent disco niet silent. Mocht je even totaal in de paniek schieten van alle prikkels dan is er maar één redding: Vloeken in de Kerk, de leukste minikerkdienst voor ongelovige Thomassen. Hier worden prikkels met man en macht buiten de deur gehouden. Via de eeuwenoude deugden Geloof, Hoop en Liefde wordt de moderne mens gered. Ja, jij dus. Met donderpreken, hysterische liedjes, poëtische beschouwingen en sketches kan je eens even lekker bezinnen. Neem je biertje mee en treed binnen.

Performers: Sarah van der Vlerk, Jelle ZIjlstra, Daphne Gakes, Tjeerd Gerritsen, Floor Rolf, Renée Coralie van Beek, Siebe Palmen en Sebastiaan Hildesheim

Foto's: Sjoerd Derine