Geluk - Nina Spijkers / Toneelschuur Producties in Theater Kikker

Van donderdag 22 tot en met zaterdag 24 februari is de voorstelling Geluk van Nina Spijkers / Toneelschuur Producties te zien in het Utrechtse Theater Kikker. Op vrijdag 23 februari vindt er bovendien aansluitend een nagesprek plaats met psycholoog en schrijver Thijs Launspach, regisseur Nina Spijkers en de acteurs.

Over Geluk
Samen met de druk om gelukkig te zijn, groeit ook de berg aan mogelijkheden om dit geluk te bereiken. Van therapie tot stilteretraite, van komkommerwater tot mindfulness, het geluk ligt voor het grijpen. Je moet wel een enorme stumperd zijn om ongelukkig te zijn. Tegelijk groeit het aantal jonge mensen met paniek- of angststoornissen, depressies en burn-outs. De ‘happy few’ etaleren hun geluk op social media en de rest van ons doet daar alsof. Regietalent Nina Spijkers gaat, na de klassiekers Pheadra’s Love, Don Carlos en Ivanov, nu op een andere manier te werk. Samen met een club jonge acteurs maakt ze een aanstekelijke muziektheatervoorstelling over onze obsessie met geluk.

Eva GeurdesTheater Kikker