Word vloekgenoot

Het Vloekgenootschap bestaat uit onze fans, die zich aan ons willen verbinden om onze theatrale diensten mogelijk te maken en elke dienst weer samen met ons (spreekwoordelijk) te vloeken.

Onze diensten worden grotendeels vrijwillig georganiseerd, vol passie en bakken met liefde. Maar om de kerken te kunnen huren, onze repetitieruimte te betalen, liturgieboekjes te drukken en ga zo maar door, is geld nodig. We willen onze diensten voor iedereen toegankelijk en daarmee de toegangskaartjes ook goedkoop houden – en het Vloekgenootschap helpt ons daarbij.

Je kunt ons al steunen voor €10,- per jaar. Dat is slechts €0,83 per maand! Als je nog meer voor ons wilt betekenen, kun je natuurlijk ook kiezen voor een hoger bedrag.

Krijg ik daar eigenlijk nog wat voor terug?

Jazeker! Namelijk:

• Als Vloekgenoot heb je het privilege om speciale 'Vloekgenootkaarten' te kopen voor jezelf en je vrienden, waarmee je op de beste plekken kunt zitten en altijd het beste zicht en geluid hebt.
  • Voorkom rijen bij de ingang en maak gebruik van de speciale Vloekgenootbalie bij de entree! Je loopt snel door naar je plekje (of de bar, natuurlijk).
  • Blijf dankzij de speciale halfjaarlijkse nieuwsbrief op de hoogte gebracht van alle nieuwtjes en primeurs rondom Vloeken in de Kerk en krijg een exclusief kijkje achter de schermen.
  • De Vloekgenoten zijn onze grote liefde en zullen regelmatig verrast of in een knal-felle zon gezet worden.
  • Als je €50 per jaar doneert, krijg je bovendien altijd 20% korting op de diensten.
  • Als je €100 per jaar doneert, krijg je altijd een tweede kaart gratis.

W ist je dat Stichting Vloeken in de Kerk de status culturele ANBI heeft? Hierdoor is je gift aan ons voor 125% aftrekbaar voor de belasting. Voor ondernemingen die onder de vennootschapsbelastingen vallen is de gift 150% aftrekbaar.

Nog vragen over het Vloekgenootschap? Aarzel niet en mail ons op Vloekgenootschap@vloekenindekerk.nl

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Kerstdienst.jpg

Ja, ik word Vloekgenoot!